Over ons

Brood en banket bij Baert in centrum Lokeren

Contact

Het verhaal achter onze bakkerij

Meer dan een kwarteeuw. Zo lang zat Patisserie Vervaet in het pand van onze bakkerij aan het Stationsplein in Lokeren voordat wij de zaak mochten voortzetten. Met "wij" bedoelen we onze zaakvoerder, Lowie Baert, en zijn team, en met "de zaak" bedoelen we onze vernieuwde bakkerij, Brood- en Banketboetiek Baert.

Lowie studeerde in 2018 als warme bakker en patissier af aan de prestigieuze hotel- en voedingsschool Ter Groene Poorte in Brugge. Daarna volgde een reeks van succesvolle stages bij mooie etablissementen in de regio, waaronder het gerenommeerde Patisserie Vervaet.

  • Bakkerij

    Slide title

    Write your caption here
    Button

De grote droom was achter altijd al om op eigen benen te staan, dus toen het duidelijk werd dat Patisserie Vervaet over kon genomen worden van eigenaars Kris en Manuella, was de beslissing snel gemaakt. Sinds juli 2021 heeft Brood- en Banketboetiek Baert de deuren geopend op basis van een simpel concept: de oude succesformule van Patisserie Vervaet met een snufje Lowie Baert.

Daarbij wordt Lowie, die zelf als bakker en patissier voornamelijk achterin de bakkerij actief is, bijgestaan door Kris Vervaet en voorin de winkel door zijn moeder en winkelbediende. Het authentieke en familiale gevoel van de bakkerij blijft dus behouden, zodat zowel nieuwe als bestaande klanten zich volledig op hun gemak voelen in de bakkerij.

Never change a winning team, toch?

U kunt iedere dag bij bakkerij Baert in Lokeren terecht voor vers brood en andere huisgemaakte lekkernijen, dus kom snel langs!

Brood- en Banketboetiek Baert contacteren
Share by: